+381 63 39 16 39
office@kipina.rs

Iskra i Vidak, rođendan 2016

 

 

Ukoliko želite možete se javiti na tel: 063/391639 ili 063/233348 i poslaćemo vam SMS sa uputstvom kako da nas pronađete.

 

Kratko uputstvo za pronalaženje..

 

Adresa je

Samarska 9
Mala Moštanica

gps
20°17’55.31″E
44°39’16.09″N

pogledajte sliku na ovom linku..
http://s17.postimage.org/l5cxwm5i7/kako_nas_pronaci.jpg

Kolima od sajma bi vam trebalo 25min.,

Naša ulica se varovatno ne nalazi na vašoj GPS mapi.

Iz pravca Beograda, prema Obrenovcu, prođete Umku, ulazite u šumu, kod restorana Duboko ima znak za Malu Moštanicu, skrenete levo shodno pravcu u kome znak pokazuje, penjete se uzbrdo i posle 1,3km (pažljivo to je mali asfaltni put među drvećem i prvi asfaltni put levo, ako dođete do kuća a da niste skrenuli vratite se pogrešili ste) skrenite levo, na maloj raskrsnici posle 20 tinak metara držite se levog puta i na kraju asfaltnog puta kod kontejnera skrenete u ulicu desno to je Samarska, četvrta kuća sa leve strane. Dečije igralište je u prednjem dvorištu.
Tražite parking mesto več kod kontejnera, oko kuće ima vrlo malo mesta za parkiranje.

Ako nemate auto javite nam se obavezno da probamo da organizujemo prevoz za vas a u svakom slučaju će vas neko dovesti od autobuske stanice..

Evo uputstva kako se dolazi gradskim prevozom:

Najbolje je na autobuskoj stanici kod sajma ili kod Ade ući u autobus za Obrenovac (brojevi 860, 861, privatni na kojima nema broja ali piše Obrenovac ili autobus za UB, taj je i kanda najjeftiniji), nemojte ići expresnim autobusom za Obrenovac. Izađite na stanici Duboko (25 min vožnje), pred restorana Duboko krenite uzbrdo i posle 1,3km (pažljivo to je mali asfaltni put među drvećem i prvi asfaltni put levo, ako dođete do kuća a da niste skrenuli vratite se pogrešili ste) skrenite levo, na maloj raskrsnici posle 20 tinak metara držite se levog puta i na kraju asfaltnog puta kod kontejnera skrenete u ulicu desno to je Samarska, četvrta kuća sa leve strane. Dečije igralište je u prednjem dvorištu.

A evo i uputstva u slikama..