+381 63 39 16 39
office@kipina.rs

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Pristupanjem sajtu kipina.rs, Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima ovoe politike privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u politici privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako bi ste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladu sa Politikom privatnosti.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, osim u svrhu slanja naručenih proizvoda.

Podatke koji su bitni za isporuku naručenog proizvoda delimo samo sa kurirskom službom u slučaju potrebe

To znači da kurirska služba, da bi vam dostavila paket, mora imati uvid u podatke koje se odnose na vaše ime, adresu isporuke i kontakt telefon.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu bilo koji podatak koji su ostavili na našem sajtu.

Ukoliko imate nalog na sajtu kipina.rs u bilo kom trenutku možete tražiti da ga izbrišemo kao i sve podatke koji su povezani sa vašim nalogom.

Da bi ste poslali zahtev za brisanjem podataka, to uradite zahtevom na office@kipina.rs

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Prilikom popunjavanja narudžbenice na sajtu kipina.rs, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili
  • Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za obucasasa.rs

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu kipina.rs da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem maila na  office@kipina.rs

Autorska prava

Sav sadržaj (tekstove, fotografije, audio i video materijale, baze podataka, programerski kod) na kipina.rs web sajtu je u vlasništvu Kipina doo ili su na web sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog web sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je krivičnom gonjenju.

Na našem sajtu objavljujemo isključivo fotografije čiji smo autori.

Linkovi na druge web stranice

Ovaj web sajt se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i linkova ka drugim web lokacijama. Sve sadržaje na ovom web sajtu koristite na sopstvenu odgovornost. Kipina doo ne snosi odgovornost ni za kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu posećivanjem linkova i stranica koje se ne nalaze na kipina.rs web sajtu, kao i na dešavanja na koje objektivno ne može da deluje i koje su van njenih tehničkih mogućnosti.

Sigurnost i zaštita podataka

Kipina doo se obavezuje da u granicama tehnički raspoloživih resursa, a u skladu sa svetskim priznatim standardima, preduzme sve mere u cilju zaštite integriteta podataka na ovom web sajtu i zaštiti integriteta podataka preuzetih od klijenata. Bezbednost ovog web sajta osigurana je proverenim antivirusnim sistemima, naprednim firewall rešenjima, kao i konstantnim praćenjem i kontrolom servera. Kipina doo – na web lokaciji kipina.rs osigurava poverljivo postupanje sa svim sačuvanim ličnim podacima svih korisnika.

U kontekstu Izjave o zaštiti ličnih podataka želimo vas obavestiti kako garantujemo zaštitu podataka koje ste nam dostavili: Ovaj sajt prikuplja, obrađuje i koristi lične podatke samo u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti svaki put važećim u Republici Srbiji isto tako je zaštita podataka usklađena sa Evropskom Opštom uredbom o zaštiti podataka.

Sve podatke koje ste nam dali ćemo pažljivo čuvati u našim internim bazama podataka na internim sigurnim i zaštićenim serverima i nećemo ih prosleđivati bez vaše prethodne saglasnosti, osim:

– Kurirskoj službi, sa kojom imamo potpisan sporazum o čuvanju, profesionalnom upravljanju i skladistenju istih;

– Državnim organima vlasti na osnovu njihovog obrazloženog i isključivo pisanog službenog zahteva u svrhu sprovođenja određenog pravnog postupka.

Kad god zaželite, možete zatražiti brisanje svojih podataka ili se odjaviti za primanje informacija putem e-pošte, SMS, Viber na email: Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem maila na  office@kipina.rs

Vaši podaci su zaštićeni u skladu sa našim sigurnosnim konceptom i poslovnom politikom koja se strogo pridržava GDPR odredbi.